follow ar aq...kalau korang nak hadiah heheheee

PAPAPIJI JENGKO

Friday, 5 August 2011

tidak memahami

                    .aq da x pham nan korang..ntah la mcm mne la aku tetie bengang....huhu suhaili ..ko pna kte aq ni "ko pike ko comel ke"& "ko pike bibir ko sexy ke"...huh pastu nanti ckp "sabo je la"..huhu ok ish sabo je la nan adam,epi sumer nye la hahahahaaaish

Saturday, 30 July 2011

PaPaPiJi JeNgKo

skarang ni aq nk korang nasihatkan aq...bab bab camni aq memangpayah..hahaha...asalkan korang tau spe aq kan...Papapiji Jengko

Friday, 29 July 2011

kAwan kAwan Aku

 kat skola ramai kawan yg aq syg...ade yg cam setan pun ade...aq mls la nk ckp spe kwn aq...bia la rahsia....tapi kan aq rse seronok sangat..hahaha....ni je aq dpt share nan korang...hahahaaaa

Blog Baru

terima kasih la kat budak sorang tu,yg tlah wat kan blog ni...ape aepe pun trimas..yg follow aq...happy go lucky...